A.Talip-Ayşe Gümüş Anaokulu

Vizyon: Okul Öncesi Eğitim Alanında Örnek ve Öncü Olan Bölgesindeki En İyi Okul Olmaktır.

Misyon: Okul Öncesi Eğitim İlkeleri Işığında,Sevgi Temelinde Milli ve Manevi Değerlere Sahip Çıkan, Aynı Zamanda Bilimsel Düşünebilen Dengeli Bireyler Yetiştirmek, yetiştirirken, Okul Öncesi Eğitimi İlçemizde En iyi Şekilde Tanıtmaktır.

Başarılar: Beyaz Bayrak 2015-2018 Beyaz Bayrak 2019-2022 Okulum Temiz Belgesi 2020 Okulum Temiz Belgesi 2021

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğrenci servisimiz bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Oğuzeli Okuyor Projesi Değerler Eğitimi Küçük Mucitler Üretiyor (STEM Eğitimi) Okul Öncesinde Kodlama Eğitimi Sıfır Atık Projesi E-Twinning Projeleri

Telefon - 03424771916

WEB - https://atalipaysegumus.meb.k12.tr

Adres - Şahinbey Mahallesi Yazıcıoğlu Caddesi No3 Oğuzeli Gaziantep

Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM VERİLMEKTEDİR.

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu bölgede apartmanlar mevcuttur. Geliş gidişlerde herhangi bir zorluk yaşanmamaktadır.

Adres - Şahinbey Mahallesi Yazıcıoğlu Caddesi No3 Oğuzeli Gaziantep

Ulaşım İL MERKEZİNE HER SAAT BAŞI HALK OTOBÜSLERİ MEVCUTTUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 12 KM İLÇE MERKEZİNE 10 KM UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR.